Asukastoimikunta
ja kerhohuoneen säännöt

Myllypelto ja Tulvaniityntie 4

Asukastoimikunnan jäsenet vuonna 2022

Asukastoiminnan vetäjä: Jari Pylvänäinen. Toimikunnan jäsenet: Rea Campos Valle, Canan Guzec, Jarno Jokinen ja Mervi Tähtinen.

Tietoa Auroranlinnan asukastoiminnasta

(sivu aukeaa uuteen ikkunaan)

Kerhohuoneen säännöt

  1. Asukkaat voivat varata kerhotilan maksutta käyttöönsä harrastustoimintaa, juhlia ja muita tilaisuuksia varten. Kerhohuoneella voi oleskella ulkopuolisia vieraita vain varauksen tehneen asukkaan seurassa.
  2. Kerhohuoneen voi varata kerhotoimintaan maanantaista torstaihin ja juhliin, syntymäpäiviin ym. perjantaista sunnuntaihin. Varaus on mahdollista tehdä ma–to klo 9–15 tai 15–21 väliseksi ajaksi ja pe–su koko päiväksi.
  3. Kerhohuone pitää olla siivottu ja tyhjä varauksen päättyessä.
  4. Kerhohuoneella olevia astioita ja tavaroita saa vapaasti käyttää. Jos kalusteiden järjestystä muutetaan, ne pitää siirtää takaisin paikoilleen. Astiat pitää tiskata ja roskat viedä pois.
  5. Taloyhtiön järjestyssäännöt ovat voimassa myös kerhohuoneella. Tupakointi ja alkoholin nauttiminen on kielletty.
  6. Kerhohuoneelta on poistuttava klo 22 mennessä.
  7. Asukastoimikunnalla on oikeus tietää, millaista toimintaa kerhohuoneella järjestetään. Kerhohuoneella säännöllisesti kokoontuvien kerhojen pitää olla taloyhtiön asukkaille avoimia.
  8. Jos kerhohuoneen kunnossa tai varustuksessa on jotain huomautettavaa, siitä pitää ilmoittaa asukastoimikunnalle.

Yhteystiedot

Asukastoimikuntaan voi ottaa yhteyttä asukastoimikunnan sähköpostiosoitteeseen tulvis@meiliboxi.fi. Kerhohuonetta varataan kirjoittamalla osoitteeseen kerhohuone.avain@gmail.com .

kuva kerhohuoneelta kuva kerhohuoneelta